رئیس جمهور در بازدید از سد نم رود بر لزوم همکاری همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط جهت تسریع در روند تکمیل سد نم رود تاکید کرد.

لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در روند تکمیل سد نم‌رود| وبگاه باقرشهریها

به گزارش وبگاه باقرشهریها، “سید ابراهیم رئیسی” در این بازدید که با حضور “علی اکبر محرابیان” وزیر نیرو، “علیرضا فخاری” استاندار، “بهزاد پارسا” مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران و هیات همراه  انجام شد، اظهار کرد:  کار ساخت سد نم‌رود از سال 84 آغاز شده و نباید تاکنون به طول می انجامید.
رییس جمهور افزود: بنابراین همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط همچون استانداری و فرمانداری شهرستان در راستای جا به جایی و تملک اراضی روستای سله‌بن به منظور تسریع در بهره‌برداری از سد نم‌رود لازم و ضروری است.

پروژه سد نم‌رود در مرحله پایانی است/ ساخت روستای جدید در منطقه با همکاری بنیاد مسکن
همچنین در این بازدید علی اکبر محرابیان وزیر نیرو با اشاره به این که پروژه ساخت سد نم‌رود در مراحل پایانی است، ابراز امیدواری کرد با تامین اعتبار مورد نیاز و حل مسائل موجود، این سد مهم در شرق تهران بزودی به بهره‌برداری برسد.
وی توضیح داد: افتتاح و بهره‌برداری از این سد نقش بسیار مهمی در تامین آب کشاورزی، صنعت و شرب در شهرستان فیروزکوه و سمنان ایفا می‌کند.
وزیر ادامه داد: پس از سال‌ها توقف در روند اجرای این طرح ، در سال  جاری تکمیل این پروژه مجدداً از سرگرفته شد، طی بازدیدی که سال گذشته انجام شد تصمیم‌های مهمی درباره پروژه اتخاذ شد و خوشبختانه سد در مرحله تکمیل نهایی است.
محرابیان با بیان اینکه بخش‌های کوچکی از سرریز باقی‌مانده که به زودی به پایان می رسد، تصریح کرد: مهم‌ترین مانع بهره‌برداری، موضوع تملک اراضی باقی‌مانده روستای سله بن دریاچه سد است که نیازمند تامین اعتبارات است.
وزیر نیرو گفت: 75 تا 80 درصد اراضی تملک شده است و انشاالله با اعتبارات پیش بینی شده، ساخت روستای جدید با همکاری بنیاد مسکن به اتمام می رسد.
وی افزود: بخشی از اراضی با اراضی جدید تعویض شده  و بخشی هم به صورت نقدی خریداری می‌شود  تا به زودی شاهد افتتاح این سد در پایان سال آینده باشیم.

نقش مهم سد نم رود در منابع و مصارف آب با توجه به خشکسالی

 “بهزاد پارسا ” مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران نیز دراین بازدید با بیان اینکه این سد از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود:  همه توان شرکت آب منطقه ای تهران جهت تکمیل هرچه سریع‌تر آن به کار گرفته می‌شود، همچنین این سد ظرفیت تنظیم آب به میزان سالانه ۱۲۰ میلیون مترمکعب را دارا بوده و آب مورد نیاز حدود ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی را تامین خواهد کرد.