فعالیت های مخاطره آمیز در حوزه بهداشت و سلامت عمومی بويژه در واحدهاي صنف تغذيه و خوراک از خطوط قرمز پروتكل های بهداشتی است |وبگاه باقرشهریها
در همین رابطه، امروز بازرسان و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری باحضور در محل این واحد صنفی متخلف نسبت به بازرسی کامل سلامت مواد غذایی موجود، فرآیند تهیه و نگهداری و وضعیت محصولات آماده عرضه و فروش اقدام و پس از احراز تخلفات متعدد بهداشتی، نسبت به معدوم سازی کلیه مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته موجود و صدور اخطار بحرانی برای این واحد صنفی متخلف اقدام نمودند.
فرماندار ویژه شهرستان ری نیز با اشاره به گزارشات واصله از سوی شبکه بهداشت و درمان و اتاق اصناف، بر لزوم رعایت کامل موازین صنفی و بهداشتی و لزوم برخورد با متخلفین در این حوزه، عنوان کرد: با هماهنگی های انجام شده کارشناسان شبکه بهداشت و درمان باحضور در واحد صنفی مذکور ضمن اقدام به چندین مرحله نمونه برداری از مواد اولیه موجود و احراز تخلفات بهداشتی متعدد نسبت به معدم سازی کلیه مواد غذایی فاسد، صدور اخطارهای قانونی لازم و ارجاع پرونده به دستگاه های ذیربط اقدام نمودند.
سلیمان پور با اعلام این موضوع که انجام فعالیت های مخاطره آمیز در رابطه با بهداشت و سلامت عمومی شهروندان از خطوط قرمز پروتكل های بهداشتی است، عنوان کرد: باتوجه به در پیش بودن فصل گرما و لزوم تشدید رعایت موازین بهداشتی بویژه در حوزه تولید، نگهداری و عرضه موادغذایی فاسد شدنی از جمله محصولات حاصل از فرآوری شیر و میوه جات همچون آبمیوه و بستنی، ضروری است بازرسی های میدانی تشدید و با تکیه به قوانین موجود نسبت به برخورد با متخلفین اقدام گردد.
فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان گفت: با هماهنگی های انجام شده و در راستای اجرای مصوبات آخرین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ری که در روز هفدهم ماه جاری برگزار شد، بازرسی ها و بازدیدهای میدانی از صنوف مرتبط با تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی تشدید و با متخلفین و افرادی که نسبت به رعایت بهداشت در این حوزه و حفظ سلامت شهروندان بی تفاوت باشند به شدت برخورد و در مسیر برخورد قاطع با تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شبکه بهداشت و درمان و دستگاه های مربوطه کاملاً حمایت خواهد شد.