به مناسبت هفته بهزیستی، سخنرانی قبل از خطبه و برپایی نمایشگاه به این مناسبت در مصلی باقرشهر بخش کهریزک برگزارشدو معاون سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان ری، با حضور در مصلی نماز جمعه باقرشهر، ضمن تبیین خدمات این نهاد اجتماعی، شعار امسال با عنوان “با هم برای بهزیستی؛ مشارکت امروز، توانمندسازی فردا” را تشریح کرد.

وبگاه باقرشهریها |سخنرانی قبل از خطبه نماز جمعه و برپایی نمایشگاه در بخش کهریزک

به گزارش وبگاه باقرشهریها، به مناسبت هفته بهزیستی، روح‌الله لطفیان، معاون سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان ری در پیش‌ ازخطبه‌های نماز جمعه مصلی باقرشهر (بخش کهریزک)، به ایراد سخنرانی پرداخت 

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان ری با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و هم‌وطنان عزیز کشورمان در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت فرهنگ عاشورا به ما آموخته است که در برابر ظلم ایستادگی کنیم.  

روح‌الله لطفیان درادامه ضمن تبریک هفته بهزیستی، با اشاره به شعار سال جاری تحت عنوان “با هم برای بهزیستی؛ مشارکت امروز، توانمندسازی فردا”بر اهمیت تعامل و همراهی نهادهای مردمی، فرهنگی و دینی در حمایت از جامعه هدف تأکید کرد.

لطفیان با تشریح گستره فعالیت‌های سازمان بهزیستی گفت: بهزیستی در حوزه‌های توان‌بخشی، سلامت روان، آسیب‌های اجتماعی، نگهداری از سالمندان و کودکان بی‌سرپرست، پیشگیری از اعتیاد و حمایت از زنان سرپرست خانوار، اشتغال و کار آفرینی فعالیت‌های گسترده‌ای را به‌صورت مستمرانجام می‌دهد و مشارکت مردم در تحقق اهداف این سازمان، امری ضروری و مؤثر در توانمندسازی افراد تحت پوشش است
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان ری با اعلام گزارش برخی ازفعالیتهای بهزیستی اظهار داشت: با تأکید بر گستره خدمات بهزیستی اظهار داشت: حمایت‌های بهزیستی تنها محدود به یک مقطع زمانی نیست، بلکه از پیش از تولد، در قالب مراقبت‌های دوران بارداری، غربالگری‌ها و مشاوره‌های ژنتیک آغاز می‌شود و تا دوران سالمندی و حتی بعد از مرگ از طریق حمایت از بازماندگان و خانواده‌های داغ‌دیده ادامه دارد. ما در تمام مراحل زندگی، همراه جامعه هستیم.
 لطیفیان ادامه داد طی یک سال گذشته بیش از ۳هزار مراجعه‌کننده به دفتر مشاوره مراجعه کردند که از این تعداد، ۱۲۰ نفر از مددجویان هدف سازمان بهزیستی بودند و از یارانه خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شدند.

در زمینه درمان و اقامت معتادین نیز، معاون سلامت اجتماعی گفت: در حال حاضر ۱۵ مرکز اقامتی در شهرستان ری فعال است 
وی با اشاره به فعالیت‌های دفتر امور زنان، خاطرنشان کرد: «در این حوزه طرح‌هایی مانند بازتوانی و قادرسازی خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست، گروه‌های همیار زنان، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، و پرداخت کمک‌هزینه‌های تحصیلی، شهریه، ودیعه مسکن و بیمه اجتماعی اجرا شده‌اند. همچنین اقدامات حمایتی ویژه‌ای برای زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های دارای چندقلو انجام شده است.

معاون سلامت اجتماعی ضمن اشاره به ایجاد معاونتی جدید در سازمان بهزیستی با عنوان معاونت توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی گفت : فعالیت‌های دفتر توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی در حوزه‌های مختلف، اهمیت بسیار زیادی برای جامعه هدف بهزیستی (به‌ویژه زنان سرپرست خانوار، افراد دارای معلولیت و سایر اقشار آسیب‌پذیر) دارد. این فعالیت‌ها می‌توانند تاثیرات عمیق و پایداری بر زندگی این افراد داشته باشند. لذا سازمان بهزیستی کشور در تشکیلات جدید با ایجاد معاونت فوق ارائه خدمات ازجمله اشتغال و کار آفرینی، توانمند سازی، بیمه زنان سرپرست خانوار، خویش فرمایی و کارفرمایی، کمک هزینه تحصیلی دانش آموزی و دانشجویی، استعدادیابی، توسعه مهارت را به افراد تحت پوشش برعهده دارد.

 لطیفیان  با بیان اینکه علاوه بر این فعالیتها، بهزیستی ده ها  فعالیت مختلف دیگر به  جامعه هدف ارائه می کند، گفت: مسئول حقیقی کمک به معلولان فقط سازمان بهزیستی نیست بلکه همه مردم، بخش های دولتی و غیر دولتی و دیگر  سازمان ها هستند، لذا بهزیستی با توجه به فعالیتهای مختلف و متنوعی که انجام می دهد، برای خدمت بهتر به جامعه هدف و مردم، نیازمند همراهی و همکاری همه دستگاهها، ادارات، نهادها و خیرین عزیز است

در پایان، لطفیان از مردم، خیرین، جوانان و نهادهای مذهبی و اجتماعی خواست با پیوستن به حرکت جمعی بهزیستی، در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارتقاء سلامت روان، و تحقق عدالت اجتماعی مشارکت فعال داشته باشند

در حاشیه این مراسم عبادی سیاسی، غرفه‌های میز خدمت، اورژانس اجتماعی و اطلاع‌رسانی درباره فعالیت‌های بهزیستی به همراه نمایشگاه تولیدات صنایع‌دستی مددجویان، توان‌خواهان و زنان تحت پوشش برگزار شد.